dimarts, 24 d’abril del 2012

Barcelona, actuació a Portal de l'Àngel


Portal de l'Àngel, Barcelona, 15 d'abril del 2012

* Colles participants: Castellers de Barcelona i Minyons de Terrassa

* Castells realitzats (o no): 2pd4, i4d8, 3d7, 4d7, 4d7a, pd5.

* Nota de premsa (per posar algun títol xulo): 

Ens atrevim a dir que és una de les actuacions on més ens ha costat arribar a plaça. Arribar en tren a plaça Catalunya, el dia de la cursa del Tall Anglès, no és una experiència agradable. Cal esquivar-ne els participants en sortir a l'andana, en pujar les escales cap al carrer, en arribar a dalt de la plaça, en caminar cap a Portal de l'Àngel... per finalment trobar-te en un embut que fa impossible poder avançar fàcilment, Portal de l'Àngel endins. Per si no en teníem prou, abans d'arribar a la cantonada amb Santa Anna (que és on s'havia d'actuar), trobem una munió de cursaires esgotats, asseguts a terra per aquí i per allà, com a bolets, que cal evitar (amb molt d'esforç i autocontrol)  de trepitjar (amb molt d'autocontrol, hi insisteixo). 

Un cop a puesto, donem gràcies als monitors de natació que en el passat ens van ensenyar l'estil de braça, el més adequat per avançar (o apartar) japonesos i càmeres de 3 milions de píxels.  Deixem les motxilles en un costat de la vorera, bé, en un costat de dos dits de m****, resultat d'una nit de dissabte qualsevol al centre de la cosmopolita capital (aquí, fins i tot la merda és cosmopolita) i creuem els dits perquè cap carterista ens les foti. 

Enfaixa't mentre intentes no crear un efecte tiraxines amb un d'aquests camionets d'escombriaires per a menors de 16 anys i enviar-lo a l'altra banda de la vorera (per cert, el Sr. Micromachines ha trucat per dir que li tornin els seus camions).  

Fem els pilars d'entrada i sembla com si haguéssim inventat quelcom nou pel públic assistent, que arrenca en aplaudiments. A partir d'aquí dispérsense, que no hay nada que ver. La nena necessita el bibe, l'altre ha de dir-li a la mossa lo maca que anava la nit anterior i calla que em sembla que allà n'hi un que el conec d'algo... 

Resultat: Pim, pam, pum. 4d8 per barret i el llavi superior ple de carretera, l'inferior quedava amagat per unes dents que el mossegaven que intentaven dir: Fuck, fuck, fuck, fuck. 

N'hi ha que diuen que l'estrena d'aquest any està costant, però curiosament són els mateixos que l'any passat en van fer un total de 16. Seran els polvorons de Nadal? Seran les retallades? Seran les retallades en polvorons i haver de tirar més de neules? Per qùe no puc deixar de pensar en menjar? 

En fi, com a mínim no m'han fotut la motxilla... merda, l'havia deixat damunt d'una escupinada, però el banyador ha quedat intacte, tirem de braça i ens entrebanquem amb algun píxel de tornada a l'estació.


Vídeos

2pd5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada