dissabte, 21 d’abril del 2012

Benvinguts al nostre bloc!

Us donem la benvinguda al Saballuts Digital!

Un bloc no oficial que pretén compartir amb companys de colla i seguidors, tot el material que anem recollint durant la temporada castellera. Res del que s'escrigui o es pengi, per tant, respon a l'opinió general de la colla i dels seus membres, que queden exempts de qualsevol responsabilitat relacionada amb el nostre bloc.

Després de cada actuació, una munió de castellers i familiars ens demanen un cop i un altre on i quan penjarem els vídeos per poder visualitzar-los. Cansats de pàgines carallibre, pardalets i tutubs, hem decidit, finalment, de crear un espai propi i obert a tothom (sense comptes, formats imposats, ni òsties) on posar-hi tota la txitxa.

Confiem que a tothom li agradarà (i a qui no, podem acceptar crítiques constructives, per tal de millorar; que ningú neix ensenyat!), i esperem amb il·lusió (sense tons polonians) els vostres comentaris i aportacions. 

Apa-li! Que comenci la temporada!

                 Gemma i Ricard (membres de la colla dels Saballuts)

3 comentaris:

  1. Tot molt bé, però........ Havíeu de dir "posar-hi tota la TXITXA!?!?!?!?!?! Xixare.los en aquest bloc no, gràcies!!!!!

    ResponElimina
  2. Ens agrada que estigueu atents a les nostres provocacions!!!
    Només un saballut de veritat ho hagués pillat.

    Però eh, a què fa GRACIA?
    Continuarem posant txitxes a les nostres vides.

    Porres amunt!

    ResponElimina