dilluns, 17 de març del 2014

ENCETEM NOVA TEMPORADA DE SABALLUTS DIGITALS!!!!

Eps, bon dia i bona hora!! 

Salutacions, companys i companyes (de colla i del món casteller), seguidors i seguidores (que us escaquegeu a la feina per poder llegir-nos), detractors i detractores (que ens infleu les estadístiques de les visites retuitejant-nos demanant el nostre cap en safata)... i qualsevol altre incaut que hagi vingut a parar a aquest bloc amb molt poca vergonya i menys criteri encara!!!

Comencem nova temporada castellera (la del 2014, any del vintè aniversari, de concurs, de referèndum,  de #SíSí.... la cosa promet!) i, pel que sembla, Saballuts Digitals continuarà endavant!! Sempre i quan en ho permeti la feina (que paga les factures), la logística (tornem a tirar d'adsl... On has nat fibra òptica? Per què ens has abandonat?!!) i els nostres estimats "fans" passivoagressius (sí, senyor, SD, com sempre, fent amics!).

Provarem de ser puntuals a l'hora de penjar les cròniques i vídeos de les actuacions, però no prometem res, que ja se sap que no som ni seriosos, ni oficials. 

Per últim, un darrer avís per a navegants: res del que es digui en aquest bloc és atribuïble a l'opinió de Saballuts (Castellers de Sabadell), així que si algú s'indigna, s'ofèn, s'emprenya o se li aprima la pell per qualsevol rucada que haguem pogut dir o fer des de SD, guardeu tot el vostre "amor" només per a nosaltres, que no ens agrada compartir!!! 

Apa, salut i castells!

Gemma Martí i Lozano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada